Juniorit (7-15 v)

Tervetuloa maailman suosituimman kamppailulajin pariin! Ukemit, randorit, heitot ja sidonnat – siinäpä opettelemista koko elämän ajaksi Lue lisää judon harjoittelusta ja periaatteista Judoliiton sivuilta. Juniorien ryhmiin ovat tervetulleita kaikki 7-15 vuotiaat lapset ja nuoret. Ikäryhmän nuorimpien (7-8 vuotiaiden) kohdalla ryhmävalinta muksu- ja junnuryhmän välillä tulee tehdä lapsen mukaan. Muksuryhmässä judoillaan pääasiassa leikin kautta, junnuryhmässä treenataan tavoitteellisemmin.

Juniorien judon peruskurssit alkavat elo-syyskuun vaihteessa ja tammikuun lopussa. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta, jonka jälkeen kurssilaiset osallistuvat keltaisen vyön kokeeseen. Vyökokeen jälkeen kurssilaiset siirtyvät juniorien jatkoryhmään tai aikuisten harrastejudon ryhmään. Jos osallistut peruskurssille, muista täyttää myös tämä ilmoittautumislomake!

Juniorien jatkoryhmien harjoitukset kevätkaudella 2023 alkavat Nääshallilla ja Hervannan vapaa-aikakeskuksella viikolla 2, eli 9.1. alkaen.

Tampereen Judolla on kaksi kilpailevien juniorien ryhmää. Vielä nimeämätön “pikkutiikerit” on niiden kisaajien porukka, jotka kisaavat vain kotimaassa. Treenejä on kolme kertaa viikossa. Ryhmän vastuuvetäjä on Petteri Luukkainen (luukkainen.petteri(at)gmail.com).

Team Tiger, Tampereen Judon juniori-ikäisten kilparyhmä kisaa Suomessa ja ulkomailla. Ryhmäläiset harjoittelevat oman valmennusohjelmansa mukaisesti. Harjoituksia on useampana päivänä viikossa, ja ne ovat fyysisesti haastavampia kuin juniorien jatkoryhmässä tai “pikkutiikereissä”. Nääshallin lisäksi Team Tiger harjoittelee muun muassa leireillä ja valmennuspäivinä. Team Tigeriin kuuluvat vain nimetyt judokat: Justus Ojanne, Saku Määttä, Santtu Kottari, Mikko Marttila, Karl Korgvee, Oskari Luoto ja Ella Luoto. Kaikki muutkin ovat tervetulleita treenaamaan Team Tigeriläisten kanssa kaikkiin treeneihin! Ryhmän vastuuvetäjänä toimii Jukka Ojanne (jukka.ojanne(at)tampereenjudo.net)

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Nääshalli, peruskurssi: vastuuohjaaja Einari Vaaras, einarinpostia(at)gmail.com

Nääshalli, jatkoryhmä: vastuuohjaaja Joni Kämäräinen, jkamarai(at)gmail.com

Hervanta, jatkoryhmä: vastuuohjaaja Janne Pietiläinen, jannempietilainen(at)gmail.com

Kangasala, jatkoryhmä: vastuuohjaaja Mikko Välimäki, valimaki.mikko(at)gmail.com

Juniorien kisaryhmä Team Tiger: vastuuohjaaja Jukka Ojanne, jukka.ojanne(at)tampereenjudo.net