Judopäivä Ideaparkissa 13.8.

15.7.2016

Judoa esitellään taas yleisölle Lempäälän Ideaparkissa 13.8. klo 11-16.Mukana järjestelyissä ovat Tampereen Judo ja Lempäälän Kisan judojaosto sekä muita pirkanmaalaisia judoseuroja.

Judopäivän ohjelmassa on junioreiden harjoitus ja junnukisa, perhejudon, aikuisten judoryhmän sekä kilpailijoiden esittäytyminen ja Tampereen palloilijoiden junnujen judollinen oheisharjoitus.

Tapahtuman tarkoitus on esitellä judoa lajina, harrastuksena ja oheislajina sekä sen harrrastumahdollisuuksia Pirkanmaalla. Seurat tarvitsevat uusia jäseniä. Meillä on tarjota hyvä ja edullinen harrastus kaikenikäisille, ja kilpaurheiluun suuntautuneille hyvät harjoittelumahdollisuudet.

Ohjelma:

10-11.30 lasten ja nuorten Junnu-Samurai -kisa

11.30-12 perhejudo

12-13 kaikenikäisten judokoiden yhteistreeni

13-14 judo oheislajina, yhteistyössä Tampereen Palloilijoiden  -03 poikien kanssa

14-15 kilpajudo

Tuttuun tapaan judoväen ripeää talkooporukkaa tarvitaan tapahtumatatamin kokoamiseen aamulla, päivän mittaan esittelyihin ja yleisön kanssa juttelemiseen ja judon esittelytuokioihin sekä iltapäivällä tatamien viemiseen takaisin varastoon.

Tule mukaan vaikka hetkeksi jos et koko päiväksi ehdi! Ilmoittaudu Pasi Luomalle ja kerro, mihin aikaan sinulle sopii olla mukana.

pasi.luoma@tampereenjudo.net