Lapsille ja nuorille tarjolla mielenkiintoista hommaa European Cupissa 1.-2.10.

16.9.2016


Huomio kaikki! Kansainvälinen aikuisten European Cup otellaan Tampereella 1.-2.10. Seura tarvitsee kaikkien nuorten apua kilpailijoiden saattajatoimintaan. Homma ei ole vaikeaa mutta sitäkin mielenkiintoisempaa, pääsee läheltä aitiopaikalta seuraamaan huippujudokoiden otteluita!

Kyse on siis siitä, että saattajat opastavat kilpailevan judokan tatamille ja sieltä pois kulkemalla tämän edellä. Tehtävä on huikean tärkeä koko kisan toimivuuden ja aikataulutuksen kannalta.
On ensisijaista, että kilpailijat tietävät minne mennä ja kuinka poistua kisa-alueelta saattajan toimesta kaikkine tavaroineen. Aikuisia on koko ajan ohjaamassa toimintaa. Tämä homma sopii kaikille, saattajan ei tarvitse olla judon harrastaja. Mikäli perheessä on sisaruksia tai lähipiirissä kavereita, jotka olisivat kiinnostuneita toiminnasta hekin ovat tervetulleita mukaan. Vanhemmat, jotka tuovat juniorinsa kisapaikalle saavat päivälle vapaalipun. Nuorille tarjotaan ruoka ja välipala. Lisäksi he saavat STAFF henkilökuntapaidan.
Ilmoittautukaan mukaan! Allaolevasta kyselystä voit valita sopivan ajankohdan:

https://www.webropolsurveys.com/S/D6356FCF789B9422.par

Oman tai kaverin ilmoittautumisen voit tarkistaa täältä:

https://1drv.ms/x/s!AvLzDphvnTrhd3bQJ7ik8bl-9JI

Kisapaikan osoite on siis Tesoman Palloiluhalli Tesoman valtatie 46