Ohjaajien koulutus 21.1. - Sherborne-harjoituksia liikunnan oppimisen tueksi

3.1.2017

Sherborne-kouluttaja ja fysioterapeutti (AMK) Susa Miettunen opastaa Tampereen Judon ohjaajia huomaamaan liikkumiseen liittyviä haasteita. Hän perehdyttää käytännönläheisiin harjoituksiin, joilla ohjaaja voi auttaa erityistä tukea tarvitsevia liikkujia oppimaan uutta ja nauttimaan liikunnasta. Näistä ohjaajan opeista on hyötyä jokaisessa ryhmässä. Tampereen judo ry tarjoaa ohjaajilleen koulutuspäivän lauantaina 21.1. Hervannan vapaa-aikakeskuksella klo 9.30-14.30.

Miten auttaa erityistä tukea tarvitsevia liikkujia? Liikuntaryhmien ohjaajana tulee usein eteen tilanteita, joissa osa ryhmäläisistä tarvitsee rohkaisua, jotkut taas rauhoittelua. Keskittymiskyky ja motoriikan taso vaihtelee, jokin liike tuntuu ikävältä eikä aistiyliherkkyskään ole harvinaista.

Tämä päivän kurssi on tarkoitettu kaikille seuramme ohjaajille ja apuohjaajille ja se on oman seuran jäsenille ilmainen. Päivän aikana tehdään harjoituksia 9.30-12 ja 13-14.30, ruokatauko 12-13.

Tästä koulutuksesta hyötyvät kaikki ohjaajat, eivät vain lasten ja nuorten ryhmien vetäjät! Mukaan mahtuu noin 15 henkilöä. Jos tilaa jää niin mukaan voi tulla myös muista Pirkanmaan judoseuroista, hinta 20 €/hlö. Ilmoittautumiset maanantaihin 16.1. mennessä pasi.luoma@tampereenjudo.net