Judolehden piirustuskilpailu

11.8.2017

Osallistu Judolehden piirustuskilpailuun lähettämällä oma taidonnäytteesi Judolehden toimituspäällikölle 15.8.2017 mennessä. Piirustuskilpailu on kaikille avoin, myös judokoiden taustajoukoille. Tekijäkohtaisten piirustusten määrää ei rajoiteta. Ilmaisutyyli ja tekniikka ovat itse valittavissa esittävästä taiteesta sarjakuvaan, grafiikkaan, digitulosteeseen tai vaikka abstraktiin taiteeseen. Piirustusten aiheena on kuitenkin oltava judo. Piirrä vaikka paras judomuistosi!

Judolehden toimitusneuvosto valitsee viisi vaikuttavinta teosta FB-yleisöäänestykseen, jonka perusteella löytyy ihmisiä puhuttelevin teos. Ajatuksena on tuottaa hyvän mielen judokuvia, joita Judolehdessä voidaan julkaista myös myöhemmin.

Huomioitavaa on, että Judolehden toiminta, kuten seuratoiminta yleensäkin perustuu vapaaehtoisuuteen ja siksi kuvan julkaisemisesta ei makseta palkkiota. Taiteilija antaa osallistuessaan oikeuden Judolehdelle ja Judoliitolle hyödyntää piirustuksia lajin tiedotustoiminnassa.

Voittajatyö palkitaan Judoliiton tuotepalkinnolla ja tekijästä julkaistaan juttu sosiaalisessa mediassa ja/tai uudessa digilehdessä.

Osallistua voit seuraavasti:

  1. Piirrä tai maalaa teoksesi A4-kokoon (pysty tai vaaka).
  2. Jos lähetät piirustuksen sähköisesti, skannaa tai valokuvaa se.
  3. Nimeä työsi. Käytä samaa nimeä sähköpostiviestin aihekentässä ja tiedostonimenä.
  4. Lähetä kuva jpg-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen ralf.ahlskog@rac.fi tai kirjepostina (alkuperäisiä ei palauteta). Voit ladata sen myös kuvapalvelimelle niin, että se ei ole yleisessä jaossa. Lähetä linkki toimituspäällikölle.
  5. Kiinnitä teoksen kääntöpuolelle seuraavat tiedot tai sähköpostin viestikenttään:
  6. teoksen nimi ja halutessasi vapaamuotoinen selostus, mitä kuvasi esittää.
  7. taiteilijan nimi, ikä, yhteystiedot, judoseura sekä alaikäiseltä tekijältä huoltajan lupa ja yhteystiedot.
  1. Lähetä piirustus kirjepostina 15.8.2017 mennessä toimituspäällikölle osoitteeseen:

RA Communications Oy, Pohjantähdentie 42 B
00740 Helsinki Judolehti/Piirustuskilpailu

Sähköpostitse osoitteeseen: ralf.ahlskog@rac.fi

Suomen Judoliitto