Kesäajan harjoitukset käynnistyvät vaiheittain 2.6.

26.5.2020

Kesäkuun alussa aloitetaan vaiheittain harjoittelua. Tässä muutamia ohjeita harjoituksiin tulijoille.

Koronan vuoksi suljettuna olleet sisäliikuntatilat aukeavat 1.6. Tampereen Judon harjoitukset aloitetaan vähitellen ja viranomaisten ohjeiden mukaisina. Ensimmäisenä kesäkuun alussa alkavat Nääshallilla aikuisten harjoitukset 2.6. alkaen. Harjoitusvuoro on tiistaisin ja torstaisin klo 18.30.

Kipeänä harjoittelu ei ole koskaan hyväksi. Nyt erityisesti harjoituksiin EI SAA tulla mikäli vähänkään tuntee itsensä sairaaksi tai on hengitystieoireita.

Harjoituksissa on pidettävä turvavälit eli parin kanssa ei tehdä harjoituksia.. Ohjaajan neuvoja ja ohjeita on noudatetttava  Harjoituksen koostuvat kuntopiiristä, ukemeista ja yksin tehtävistä harjoitteista. Harjoituksissa noudatetaan turvavälejä. Tarvittaessa harjoituksiin osallistuvien määrään rajoitetaan.

Nääshallin puhuhuoneet ja wc-tilat ovat auki, mutta kamppailulajien yhteisten ohjeiden mukaan on suositeltavaa, että harjoitustilojen pukuhuoneita ei käytetä vaan vaatteiden vaihto ja peseytyminen tehdään kotona.

Liikuntatiloissa on käsidesiä, on silti suositeltavaa pitää oma käsidesi mukaan.

Kilparyhmät (aikuiset ja juniorot) harjoittelevat valmentajansa johdolla oman ohjelmansa mukaan.

Lasten ja nuorten ryhmien yhteisistä ulkoharjoituksista ja mahdollisuuksien mukaan myös tatamiharjoittelusta kesän aikana tehdään päätös myöhemmin. Tampereen Judo seuraa liikuntapaikkojen avautumisen vaikutuksia ja Tampereen kaupungin, judoliiton ja viranomaisten ohjeita.