Aikuiset

Judo – maailman suosituin kamppailulaji! Tule judoilemaan harrasteryhmään tai peruskurssille.

Aikuisten peruskurssit alkavat syyskuun alussa ja tammikuun lopussa. Peruskurssi kestää noin kolme kuukautta, ja päättyy keltaisen vyön kokeeseen. Peruskurssin jälkeen judoilua voi jatkaa aikuisten harrastejudo-ryhmässä. Liity alla olevasta linkistä peruskurssin ryhmään SuomiSportissa, sekä täytä tämä peruskurssin yhteystietolomake!

Harrastejudo-ryhmä kokoontuu Nääshallilla tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20 läpi vuoden. Harrastejudo-ryhmä sopii kaikille yli 15-vuotiaille judokoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan kilpailematta. Harrastejudo on myös erinomainen oheistreeni muiden lajien harrastajille. Peruskurssi ja harrastejudo -ryhmät harjoittelevat samaan aikaan tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20 Nääshallilla budo4-salissa.

Meille ovat tervetulleita myös tatamipalaajat! Jos olet jo suorittanut vyöarvoja judossa, voit palata tatamille harrastejudo-ryhmään tai peruskurssin kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa peruskurssimaksua, vaan ilmoittaudut suoraan harrastejudo-ryhmään.

Kaikkiin Tampereen Judon ryhmiin liitytään SuomiSportin kautta. Valitse ryhmä alla olevasta listasta, ja liity ryhmään! Jos sinulla ei ole SuomiSport-tunnusta, sinun tulee ensin luoda tunnus.

Aikuisten peruskurssi Nääshallilla ti ja to klo 18:30-20, liity tästä!
vastuuvetäjä Jukka Heino, email: jukheino(at)gmail.com

Harrastejudo, eli aikuisten jatkoryhmä Nääshallilla ti ja to klo 18:30-20, liity tästä!
vastuuvetäjä Arto Lehtinen, email: api.lehtinen(at)gmail.com