Harjoitusryhmät

Tampereen judosta löytyy sopiva ryhmä kaiken ikäisille, tasoisille ja kokoisille judokoille. Meillä on harjoitusryhmät noin 5-vuotiaista ylöspäin. Erityistä tukea tarvitseville meillä on omat sovelletun judon ryhmät. Järjestämme säännöllisesti matalan kynnyksen kilpailuja kotisalilla ja yhdessä naapuriseurojen kanssa, jotta jo pienimmätkin judokan alut pääsevät helposti kamppailun makuun. Ketään ei kuitenkaan pakoteta kilpailemaan, vaan judon voi ottaa myös kehittävänä harrastuksena.

Lapset ja nuoret kehittyvät yksilöllisesti. Erityisesti 7-8 vuotiaiden kohdalla lapsen persoonallisuus, kehittyminen ja tavoitteet määrittelevät, kuuluuko lapsi muksuihin (5-8 vuotiaat) vai junnuihin (7-15 vuotiaat).

Aikuisille judokoille on olemassa normaalin kamppailullisen kilpajudon vaihtoehdoksi myös kataharjoitukset ja harrasteryhmä. Kataharjoitukset ovat parin kanssa tehtäviä ennalta määrättyjä liikeratoja. Katassa voi myös kilpailla. Harrastejudo on kaikentasoisille sopiva liikuntamuoto. Siinä on sopivassa suhteessa liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita, judotekniikkaa ja kamppailua.

Lisää tietoa kunkin ryhmän toiminnasta löytyy ryhmän omalta alasivulta. Aloittaville judokoille löytyy tietoa “Aloita judo” välilehdeltä. Tarkemmat harjoitusajat löytyvät “Kalenteri” välilehdeltä.