Jäsenkirje 2/2023

Kesä kolkuttelee jo nurkan takana, samoin kesäkauden alku. Tässä jäsenkirjeessä on kootusti loppukevään sekä kesän tärkeimmät seura-asiat.

Vyö- ja natsakokeet

Vyökokeet lähestyvät! Ilmoittaudu vyökokeeseen viimeistään 5.5.2023. Lisätiedot ja ilmoittautumislomake löytyy vyö- ja natsakokeiden sivulta. Myös peruskurssilaisten tulee ilmoittautua vyökokeeseen. Vyökokeen jälkeen peruskurssilaiset siirtyvät muihin harjoitusryhmiin: muksut muksujen jatkoryhmään, junnut junnujen ryhmiin ja aikuiset harrastejudo-ryhmään. Lisätietoja ja neuvoja rahastonhoitajalta (soile.kutila(at)tampereenjudo.net).

Muksu- ja junnuryhmissä pidetään natsakokeet toukokuun puolivälissä. Natsakokeeseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Natsakoe pidetään normaalin harjoituskerran yhteydessä. Värivöisillä junnuilla natsakoe merkitään judopassiin, joten muistakaahan ottaa passi mukaan! Alle 7-vuotiaat muksut, joilla on jo valkoisessa vyössä kolme natsaa, saavat keltaisen natsan merkiksi tulevasta vyökokeesta.

Kevätkokous 25.5.2023 klo 18:30 Nääshallilla (budo4-sali)

Tervetuloa Tampereen Judo ry:n kevätkokoukseen to 25.5.2023 klo 18:30 Nääshallille, budo4 -saliin. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Äänioikeus kokouksessa on kaikilla kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä. Jäsenmaksu sisältyy harjoitusmaksuun. Katso virallinen kokouskutsu ja kokouksen asialista täältä.

Kesäleiri 5.-7.6.2023 Nääshallilla

Tampereen Judo järjestää juniori-ikäisille (7-15 v) kesäleirin Nääshallilla ma-ke 5.-7.6.2023. Leiri on Pasi Luoman muistoleiri, ohjaajina Tetsuji Sato, Jouko Rantanen sekä muut Tampereen Judon ohjaajat. Leiripäivien ohjelma:

 • klo 8:30-9:00 saapuminen leiripaikalle, varusteiden vaihto
 • klo 9:00-10:30 tatamitreeni budo 4 -salissa
 • klo 10:30-11:30 lounastauko omin eväin Nääshallin kahviotilassa
 • klo 11:30-13:00 ulkoilu
 • klo 13:00-13:30 kevyt välipala
 • klo 13:30-15:00 tatamitreeni budo 4 -salissa
 • klo 15:00-15:30 varusteiden vaihto, kotiinlähtö

Jokainen leiriläinen huolehtii itselleen sopivat eväät lounastauolle. Lounastauon ajan leiriläisillä on käytössään Nääshallin kahviotila, josta löytyy jääkaappi eväiden säilytykseen sekä mikroaaltouuni ruokien lämmitystä varten. Välipalalla on tarjolla välipalakeksejä, mehua ja hedelmiä. Toki silloin saa syödä myös omia eväitä.

Leirille ilmoittaudutaan tästä linkistä täyttämällä avautuva lomake. Voit ilmoittautua joko yhdelle päivälle tai kaikille kolmelle päivälle. Yhden leiripäivän hinta on 15€/judoka. Leirimaksu maksetaan leirin alkuun mennessä Tampereen Judon tilille FI69 2076 1800 0136 36, viitteeksi leiriläisen nimi.

Kevätkauden päätös / kesäkauden aloitus

Kevätkausi päätetään ja kesäkausi avataan virallisesti Niihaman majalla ke 31.5. klo 17-20. Seuran puolesta tarjolla on makkaraa, kahvia/teetä/mehua sekä pientä makeaa. Sauna on lämpimänä, joten kannattaa ottaa saunakamppeet mukaan. Tervetuloa koko perheen voimin! Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Kesätreenit

Läpi kesän treenataan ohjatusti tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20:00. Vaikka kyseessä on aikuisten harrastejudon treenivuoro, kaikki ovat tervetulleita kesätreeneihin! Kilpailijat treenaavat oman ohjelmansa mukaan. Muut harjoitusryhmät jäävät kesätauolle seuraavasti:

 • Kangasalan molemmat ryhmät, päätöskerta 3.5.
 • Muksujudon molemmat ryhmät, päätöskerta 24.5.
 • Hervannan junnuryhmä, päätöskerta 29.5.
 • Junnujen jatkoryhmä (ti/to), päätöskerta 20.6.
 • lauantai-treenit viimeinen virallinen treenikerta 27.5.
 • Perhejudo, päätöskerta 22.5.
 • Sovellettu judo, päätöskerta 22.5.

Juhannuksesta elokuun puoliväliin ohjatut harjoitukset pidetään ainoastaan tiistaisin ja torstaisin klo 18:30-20:00 Nääshallilla. Syyskausi alkaa 14.8.2023, jolloin alkavat normaalit treenit kaikilla ryhmillä. Tarkista ryhmäsi tilanne treenikalenterista!

Kesän tapahtumat

Jäsen- ja harjoitusmaksut

Kevätkauden harjoitusmaksulla voit treenata myös kesäkauden ajan. Tarkistathan, että olet maksanut kevätkauden harjoitusmaksusi SuomiSportissa!! Mikäli et enää treenaa aiemmassa ryhmässäsi, ilmoita asiasta rahastonhoitajalle (soile.kutila(at)tampereenjudo.net). Et voi itse poistaa itseäsi SuomiSportin harjoitusryhmästä, sen tekee rahastonhoitaja. Mielipiteet tästä käytännöstä voi osoittaa suoraan SuomiSportin tuki-palveluun.

Jäsenmaksujen maksaminen siirtyy SuomiSportiin. Aiemmin jäsenmaksu on sisällytetty harjoittelumaksuun. Jos et vielä ole liittynyt Tampereen Judon jäseneksi SuomiSportissa, tee se NYT alla olevista linkeistä. Muista kirjautua SuomiSportiin ennenkuin klikkaat linkkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *