Aloita Judo

Judo sopii kaikille – isoille, pienille, nuorille ja vanhoille!

Judossa kehittyvät voima, nopeus, kestävyys, tasapaino ja ketteryys. Samalla saa taidot hyödyntää näitä kamppailussa. Judo on erinomainen oheislaji muiden lajien harrastajille! Lajin pariin pääset helpoiten ikääsi vastaavan peruskurssin kautta (muksut, juniorit, aikuiset ja sovellettu judo). Peruskurssit järjestetään kevät- ja syyskaudella. Kevätkauden 2023 peruskurssit alkavat lajitutustumisilla tammikuun puolivälissä viikolla 3.

Täytä tämä peruskurssilaisen / tatamipalaajan yhteystietolomake!

Kaikki peruskurssimaksut maksetaan SuomiSportin kautta (suomalaisille urheiluseuroille tehty palvelu). Saat SuomiSport-ohjeet peruskurssin alussa, mutta voit jo nyt tehdä SuomiSport-tunnukset itsellesi tai huollettavalle ja liittyä valittuun peruskurssiryhmään (linkit ovat alla). Kurssimaksut sisältävät peruskurssin harjoitukset, seuran jäsenmaksun, judovakuutuksen, vyökoemaksun ja judopassin.

Viikolla 3/2023 kaikissa peruskurssiryhmissä pidetään tutustumiskerrat. Tutustumiskerralle voit tulla ilmoittautumatta. Varsinainen peruskurssi alkaa viikolla 4/2023, jolloin sinun tulee ilmoittautua ryhmiin. Peruskurssin jälkeen samalla maksulla voi osallistua myös loppukauden jatkoryhmien harjoituksiin. Peruskurssit alkavat seuraavasti:

Peruskurssimaksut ovat:

  • Aikuiset (yli 15 vuotiaat) 250€
  • Juniorit (7-15 vuotiaat) 250€
  • Muksut (alle 7 vuotiaat) 200€

Judopuvun hankinnasta saat lisätietoa ensimmäisissä harjoituksissa. Seuran kautta voit ostaa uuden puvun (40€) tai käytetyn puvun (10€), mutta käytetyissä kokoja on vain rajoitetusti.

Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin kamppailijan tielle!